Ügyfélszolgálat: +36 (30) 505 - 0557
Több, mint 30 év sikertörténet...

Az R.R. Westor Kft. a magyarországi fakereskedelem egyik ismert szereplője. A hosszú évek alatt gyűjtött tapasztalatok és kapcsolatok alapján tudjuk biztosítani a vásárlóink számára a legmagasabb minőséget és szakértelmet.

Építünk a minőségre

Fakereskedésünkben lucfenyő, borovi- és vörösfenyő fűrészárut, prémium minőségi kültéri és beltéri nyílásszárókat, WPC termékeket, kerti faházakat és bútorokat, terasz és tetőfedő anyagokat, valamint vasalatok széles választékát találja

Minőségi termékek, hosszú élettartam

A fával dolgozni megtiszteltetés, hiszen az egyik legkönnyebben feldolgozható és legnépszerűbb építőanyag. A fa otthonosságot és melegséget kölcsönöz a háznak. A fából készült kültéri termékek vagy akár a beltéri design elemek pedig mindig a ház legszebb részei lesznek.

Minőségi termékek
Minőségi termékek
Több száz elégedett vásárló
Több száz elégedett vásárló
Regisztráció nélküli gyors vásárlás
Regisztráció nélküli gyors vásárlás
Rugalmas szállítási idő és kedvező díjak
Rugalmas szállítási idő és kedvező díjak

Telephelyünk Hajdúszoboszló határában található, a Nyugati sor 19. szám alatt, ahol nem csak kis-, hanem nagyfelhasználókat egyaránt kiszolgálunk. Alapozza meg munkája színvonalát a fatelepünkön található alapanyagokkal!

Ha a vásárlás előtt kérdései lennének, keressen bennünket a megadott elérhetőségeink egyikén!

Termékeink

Több éves partneri kapcsolatainknak köszönhetően minden nagyságrendű faáru és faanyag fuvarozás megszervezésével állunk vásárlóink rendelkezésére.

Hívjon minket most, hogy megtaláljuk a legoptimálisabb és legkedvezőbb szállítási lehetőséget!

Elérhetőségeink